Стало відомо, що задекларував начальник обласного ТЦК Володимир Бабанін

Новини, Суспільство

Очільник Івано-Франківського обласного ТЦК та СП Володимир Бабанін задекларував за 2023 рік понад 1,5 мільйона гривень власного доходу. Обласний ТЦК Бабанін очолив у жовтні 2023 року, до того протягом АТО/ООС і повномасштабного вторгнення командував 109 батальйоном 10 ОГШБр “Едельвейc”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Курс”.

В е-декларації за 2023 рік полковник Володимир Бабанін зазначив, що отримав на військовій службі 1 млн 254 тис. гривень, підйомну допомогу 35,4 тис. гривень, інше грошове забезпечення в сумі 194 тис. гривень, тисячу за УБД, 20 тис. гривень одноразової матеріальної допомоги з департаменту соцполітики Франківська і 73 тис. гривень виплати як лицар ордена Богдана Хмельницького. Загалом його річні надходження склали 1 млн 577 тис. гривень.

Ще 13,4 тисячі — компенсація компослуг від Сумської міськради. Також 15,6 тис. гривень від Сумської РДА — компенсація компослуг дружини, яка також військова.

Грошове забезпечення дружини на військовій службі, вказане в декларації, — 383,4 тис. гривень.

Для порівняння: у 2022 році Володимир Бабанін задекларував 1 млн 119 тис. гривень річного грошового забезпечення на військовій службі й 7,7 тис. гривень компенсації компослуг. У дружини було 611,7 тис. гривень забезпечення та 13 тис. гривень компенсації комуналки.

На руках у Володимира Бабаніна є 3 тисячі доларів готівкою. Більше готівки в сім’ї немає.

У Бабаніна, за декларацією, чотири банківські рахунки, по одному — у дружини і трьох дітей.

У декларації обласного військкома не зазначено житла у Франківську. Він володіє нерухомістю на Сумщині — будинком на 20,7 кв. метра у селі Білани та спільно зі сином — ділянкою на 900 кв. метрів у селищі Степанівка. Також Володимиру Бабаніну належить земельна ділянка площею 10 159 кв. метрів у селі Новоселиця на Чернівеччині.

У 2023 році його син і падчерка стали власниками квартири на 62,4 кв. метра (вартістю 614 тис. гривень) у місті Суми. А дружина взяла в оренду гараж на 19,2 кв. метра у селі Угорники під Франківськом.

Раніше дружина придбала автомобіль “Хюндай Санта Фе”, 2007 року випуску, за 46 тис. гривень. Син купив “Рено Меган”, 2004 року випуску, за 88,4 тис. гривень.

Нового керівника Івано-Франківського обласного ТЦК та СП полковника Володимира Бабаніна представили на сесії обласної ради 3 жовтня 2023 року. Прибув до Франківська безпосередньо з військ на лінії зіткнення. Колишній командир 109 окремого гірсько-штурмового батальйону 10 окремої бригади “Едельвейс”, повний лицар ордена Богдана Хмельницького.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.