Встановлюють збитки та причетних. На Івано-Франківщині виявили врізку у газопровід

Новини, Суспільство

Працівники Служби Безпеки ПАТ «Укрнафта» виявили несанкціоновану врізку у газопровід на території села Пасічна Надвірнянського району.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт компанії.

Так, під час обстеження газопроводу високого тиску на відрізку від ГРБ-3 до свердловини «Битків-801» встановили, що невідомі особи здійснили врізку та здійснюють відбір газу.

Для документування протиправної діяльності залучили слідчу групу. Після прибуття на місце представників Нацполіції, провели розкопувальні роботи та виявили врізку в металічну трубу високого тиску.

У неї вмонтували кульковий кран, до якого приєднали поліетиленовий шланг чорного кольору, який веде в сторону житлових будинків.

Інформацію про знахідку передали у відповідні підрозділи Національної поліції Івано-Франківської області.
Наразі встановлюють збитки, що завдали компанії, та осіб, які здійснили незаконну врізку.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.