Цьогоріч міграційна служба Івано-Франківської області хвалила рішення про примусовий виїзд з України 16 іноземців-правопорушників

Кримінал, Новини, Суспільство

Працівники підрозділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС в Івано-Франківській області у взаємодії з правоохоронцями цього тижня досягли завершального етапу у процедурі примусового повернення з України громадянина Грузії. 30-річний чоловік зараз перебуває у спеціалізованому пункті тимчасового перебування іноземців.


Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Міграційну службу Івано-Франківської області


Вже готовий проїзний документ для перетину кордону. Крайніх 5 років іноземець провів в українській в’язниці, куди потрапив за вироком суду за вчинення низки майнових кримінальних правопорушень на території України.


 У подібних випадках щодо осіб-іноземців, які звільняються з місць позбавлення волі, міграційна служба ухвалює безальтернативне рішення – ці громадяни мають покинути територію нашої країни, бо йдеться про питання забезпечення національної безпеки і публічної безпеки людей.


З початку цього року в регіоні виявлено 16 нелегальних мігрантів. Десятеро іноземців, які порушили міграційне законодавство, у примусовому порядку вже покинули Україну.


Аналогічні процедури примусового видворення чи примусового повернення з України будуть виконуватися у повному обсязі після ідентифікації цих осіб ( забезпечення проїзними документами).


 За цей же період міграційна служба Івано-Франківської області ухвалила рішення про заборону в’їзду в Україну 33 громадянам іноземних країн.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.