В Івано-Франківську стартує акція “Посади дерево в пам’ять воїна”

Новини, погода, Суспільство

В Івано-Франківську стартує акція “Посади дерево в пам’ять воїна”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Руслана Марцінківа під час відеозвернення.

“Минулого року цю акцію також проводили. Кожен мешканець ОСББ, ініціативна група можуть від міста отримати дерево або декілька дерев. Щоб посадити в пам’ять наших воїнів у своєму дворі, наприклад. Або, де захочуть. Кількість дерев є обмеженою.

Єдине прохання: має бути фотофіксація того, що ви посадили дерево. Адже зазвичай восени та весною багато є звернень про те, що потрібно зрізати сухі дерева. Втім, дуже важливо садити дерева. Цим займатиметься Департамент благоустрою.

Долучіться до цієї акції”, – наголошує Марцінків.

Очільник громади зазначає, щоб отримати дерево потрібно звернутися у Департамент благоустрою, за адресою: вулиця Незалежності, 7  (2 поверх) з письмовою заявою.

“Департамент працює з 8:00 до 17:00 години. Деталі за телефоном: 55-24-42.

Після збору заяв, працівники Департаменту розвозитимуть саджанці за вказаними адресами”, – зауважив Марцінків.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.