За матеріалами ДБР судитимуть учасників наркокартелю з Прикарпаття, які щомісяця збували наркотиків на 10 млн гривень (фото)

Кримінал, Новини

Наркотики виготовляли у підпільних лабораторіях, а розповсюджували по всій території країни, в тому числі у прифронтових районах.

Працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо 4 учасників злочинної групи, яка організувала на Прикарпатті виготовлення та збут наркотиків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Обвинувальний акт направили до суду.

У лютому цього року ДБР провело 26 санкціонованих обшуків на території Івано-Франківської області, під час яких вилучили важкі наркотики та сировину вартістю 5 млн гривень. В одного з фігурантів знайшли ще й георгіївську стрічку.

Для продажу використовували кур’єрів та поштові відправлення. Щомісячний обіг наркотиків складав щонайменше 10 мільйонів гривень.

Чотирьох осіб обвинувачують у виробництві та збуті наркотичних засобів (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна. Також арештовано квартиру одного з фігурантів.

 

 

Розслідуються інші епізоди протиправної діяльності.

Процесуальне керівництво здійснює Івано-Франківська спеціалізована прокуратура у сфері оборони.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.