Прикарпатський боєць Петро Угрин отримав орден Богдана Хмельницького III ступеня

Війна, Новини, Суспільство
Заступник командира другого стрілецького батальйону імені Тараса Хаммера 67 окремої механізованої бригади Петро Угрин отримав орден Богдана Хмельницького III ступеня.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив командир Добровольчого українського корпусу “Правий сектор” Андрій Стемпіцький, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
Петро Угрин — один з командирів Добровольчого українського корпусу “Правий сектор”. До повномасштабного вторгнення окупантів в Україну боєць командував четвертою сотнею на Івано-Франківщині.
Указ про нагородження президент Володимир Зеленський підписав ще у березні 2023 року.
“З 2014 року брав участь у боях проти російських окупантів та їхніх прихвоснів. Дієвий націоналіст, за плечима якого десятки боїв, акцій, вишколів. Приклад для багатьох бійців та авторитет для молоді.
Я гордий, що поруч такий побратим, і міцно тисну руку. Перемог тобі та божої охорони на полі бою! А батькам подяка за такого козака!”, — написав Андрій Стемпіцький.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.