Понеділок, 7 серпня, зливи, грози, град та похолодання

Новини, погода

Вже напочатку тижня в Україні знизиться температура. Окрім того, у більшості областей знову очікуються дощі та грози.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на 24 Канал.

Синоптик Ігор Кібальчич зазначив, що найближчим часом над Балтійським морем сформується активний циклон “Zacharías”. Його холодний фронт пройде через нашу державу вже на початку тижня й принесе похолодання.

За прогнозом Кібальчича, температура опуститься в середньому на 6-8 градусів. Спека збережеться лише у Приазов’ї та на крайньому Сході.

“Проходження холодного фронту 7 серпня супроводжуватиметься шквалистим посиленням вітру, грозовими дощами та різким зниженням температури”, – зазначив синоптик.

У понеділок, 7 серпня, очікується проходження холодного фронту через територію України. Вночі у західних областях, вдень також у центральних, північних та Харківській пройдуть короткочасні дощі з грозами. Окрім того, у центральних регіонах і Півночі подекуди будуть град, шквали 17-22 метрів на секунду.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.