Рятувальники розшукали групу туристів у Карпатах та чоловіка, який заблукав у лісі (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Рятувальники Івано-Франківщини розшукали групу з чотирьох мандрівників у Карпатах та чоловіка, який заблукав у лісі у Надвірній.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Повідомлення про те, що під час сходження на гору Мала Козьмеска заблукали четверо туристів, надійшло на лінію “101” від жительки Надвірнянського району 5 серпня о 13:32. Мандрівки потребували допомоги рятувальників.

Шукати туристів вирушили рятувальники з Ворохти та посту Заросляк. Вони розшукали заблукалих людей та супроводили їх до підніжжя гори. Звідти мандрівники поїхали до постійного місця проживання.

У Карпатах заблукали четверо мандрівників
Група туристів, які заблукали. Фото: Facebook/Держслужба з надзвичайних ситуацій в області

5 серпня о 20:35 до надзвичайників надійшло повідомлення від жительки Надвірної про те, що її батько 1946 року народження 4 серпня в обід пішов у напрямку зони відпочинку імені Назарія Яремчука та не повернувся додому.

Вночі рятувальники обстежили ліс, але заблукалого не знайшли. Вранці 6 серпня надзвичайники розшукали чоловіка та супроводили його до автомобіля екстреної медичної допомоги.

У Надвірній заблукав літній чоловік. Його знайшли рятувальники і передали медикам
Рятувальники супроводжують чоловіка до авто екстреної медичної допомоги. Фото: Facebook/Держслужба з надзвичайних ситуацій в області

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.