Під Бахмутом загинув 45-річний прикарпатець Володимир Корпан

Війна, Новини, Політика

На війні загинув військовослужбовець з Прикарпаття Володимир Корпан. Герою було 45 років.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Болехівської міської ради.

Володимир Корпан народився 24 березня 1978 року в с. Тисові. Шкільні роки пройшли у Тисівській школі. Закінчив Стрийське професійно-технічне училище за спеціальністю «Слюсар по ремонту побутової техніки». Хоча був непридатним до військової служби, вперто сказав, що хоче і буде служити в армії. Так і сталося. Військову службу проходив у м.Богодухів Харківської області. Був розумним, добрим, справжнім патріотом своєї Батьківщини!

Після проходження військової служби працював у м.Києві, де і познайомився з майбутньою дружиною Наталією. Там же навчався в Академії муніципального управління. Одружився та виховували донечку, проживаючи з сім’єю у м.Василькові під Києвом.

З 2014 року брав участь в антитерористичній операції в Сєвєродонецьку. Уже з перших днів повномасштабного російського вторгнення Володимир пішов до територіальної оборони Василькова. А вже незадовго був мобілізований до лав Збройних Сил України. Захищав нашу державу у складі взводу спеціального призначення військової частини ЗСУ. Був навідником відділення спеціального призначення.

Військовий стояв за Україну та мав великі плани на майбутнє, на щасливе життя у незалежній Україні. Завжди заспокоював рідних, що все буде добре. Та, на жаль, не дочекався тих днів.

Життя хорошої людини, мужнього воїна, патріота України обірвалося 3 серпня 2023 року. Загинув під час виконання бойового розпорядження в районі села Веселе, Соледарської територіальної громади Бахмутського району Донецької області.

Без батька залишилася донечка, без надійної опори та підтримки – дружина, без сина – мати, без брата – дві сестри. Хоча впродовж останніх років Володимир разом із сім’єю проживали у м. Васильків на Київщині, його завжди вабили рідні краї, де пройшли дитинство та юність.

Поховають захисника України, справжнього патріота у рідному селі Тисів, бо такою була його воля.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.