Рада хоче штрафувати гонщиків у містах від 17 тисяч після розслідування УП

Новини, Політика, Суспільство

Лідер фракції “Слуга народу” Давид Арахамія розповів, що у Раду внесли законопроєкт про штрафи для гонщиків від 17 тисяч гривень.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Арахамія у Telegram.

Арахамія звернув увагу людей на розслідування журналіста “Української правди” Михайла Ткача про перегони в Києві під час війни.

Він розповів, що нардепи зареєстрували законопроєкт, який встановлює адміністративну відповідальність за їзду із перевищенням допустимого рівня шуму.

За це планують штрафувати на 17 тисяч грн., за повторне порушення – на 34 тисячі грн з позбавленням прав до 6 місяців.

“Ще більше людей здригаються кожен раз, коли чують звук роботи прямоточних глушників. І це не лише військові.

“Гонщикам” заборонено ганяти в містах під час воєнного стану. Але вони це продовжують робити, не розуміючи, що часи змінилися, сьогодні крутий той, хто носить форму, а не той, хто газує на світлофорах. І що гучні звуки травмують людей, які чули війну” – сказав депутат Арахамія.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.