Депутати РФ обіцяють Путіну пересісти на “Лади”, “Волги” і “Москвичі” (відео)

Новини, Політика

У Державній Думі Росії повідомили, що підтримують рішення Володимира Путіна про використання “вітчизняних авто” чиновниками. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Держдуми РФ, заяву голови ГД В’ячеслава Володіна. 

Під час обговорення рішення Путіна “підтримали всі депутати”. Володін стверджує, що вони домовилися про використання автомобілів “Москвич”, “Лада”, “Аурус”. Також, за його словами, незабаром почнеться випуск “Волги”, і депутати “планують затребувати” і її.

@gudzinskiyrost #путін #путин #зс_рф #залужний🥰❤️ #маріупольцєукраїна🇺🇦 #маріупольцєукраїна🇺🇦 #зсу #контрнаступление🇺🇦💙💛 ♬ Dj Stadium X Melody Legend – Azay DTM

Він стверджує, що тільки вітчизняні автомобілі будуть використовуватися з вересня.

Що передувало: 

  • У четвер Путін закликав відрегулювати російське законодавство так, щоб держструктури і чиновники могли користуватися виключно вітчизняними автомобілями.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.