На Закарпатті військовий комісар змушував солдатів будувати його маєток (відео+фото)

Відео-новини, Війна, Кримінал, Новини, Політика

Держбюро розслідувань викрило районного військового комісара на Закарпатті Ярослава Дмитрука, який змушував солдатів будувати його маєток. Під час обшуків у посадовця виявили атрибутику РФ і СРСР та 3,5 тис. доларів США.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Захід нет.

Як повідомили в ДБР, уродженець Росії, який працює начальником одного з відділів Ужгородського районного територіального центру комплектування та підтримки [колишній військкомат] видав наказ, за яким солдати замість служби будували його маєток. Земельну ділянку під новобудовою він купив та оформив на родича, щоб уникнути відповідальності.

@gudzinskiyrost #закарпаття #ртцк_та_сп #дбр #росія #россия #победазанами🇺🇦🙏 #перемога #наступ #зсу #війна #контрнаступ #залужний🥰❤️ #мелітополь🇺🇦 #война #Україна #путин ♬ Emotional Love – Azwar

Будівельні роботи тривали з початку березня до початку серпня 2023 року. 1 серпня на місці будівництва, а також в помешканні та робочому кабінеті військкома, слідчі ДБР провели обшуки. На будівництві виявили трьох солдатів, які виконували будівельні роботи. Вони погодились піти на співпрацю та дати свідчення слідству.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.