У Франківську закупили новий комп’ютерний томограф: які категорії осіб зможуть пройти обстеження безплатно

Здоров'я, Новини

Минулого року День медика святкували в червні, цьогоріч – у липні.

Про це під час етеру програми «Новий погляд» розповів Руслан Марцінків, міський голова, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

З нагоди свята в Івано-Франківську відкрили новий кабінет комп’ютерної томографії у поліклініці №2 по вулиці Довга.

«Маємо можливість закупити таке дороге обладнання. Це перший такий комп’ютерний томограф, який знаходиться в наших поліклініках в центрі первинної медичної допомоги.

Люди, які мають відповідне направлення від сімейного лікаря і мають пільги – зможуть пройти обстеження безплатно», – каже Марцінків.

Зі слів очільника громади, насамперед йдеться про учасників бойових дій, людей золотого віку та людей з інвалідністю першої та другої груп.

«Мабуть, вперше таке в місті, що ця послуга буде безплатною для цих категорій людей. Для нас це досить хороша подія.

Раніше там же ми відкрили реабілітаційний кабінет, який сьогодні активно функціонує і його використовують в тому числі й для лікування військових. Тому ми стараємося збільшувати кількість відремонтованих медичних закладів», – каже міський голова.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.