“Рахунок готових пар шкарпеток йде вже на сотні”. Як працівниці “Івано-Франківськгазу” допомагають ЗСУ

Війна, Новини, Суспільство

Працівниці Косівської дільниці “Івано-Франківськгазу” плетуть шкарпетки для бійців Збройних сил України. За три місяці вони зв’язали кілька сотень пар.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку АТ “Івано-Франківськгаз”.

Шкарпетки плетуть 15 жінок. Виготовляють з натуральної вовни найбільш ходові розміри: від 39 до 42.

“Рахунок готових пар шкарпеток йде вже на сотні, адже третій місяць дівчата більшість вільного часу присвячують такій своєрідній формі волонтерства”, — йдеться у дописі.

Одна з волонтерок Світлана — слюсар 4 розряду, а також виконує обов’язки діловода. Вона сплела понад 30 пар шкарпеток. Жінка розповідає: на виготовлення однієї йде від одного до трьох днів — все залежить від кількості вільного часу.

Зі слів волонтерки, військові — задоволені. Кажуть, що у вовняних виробах тепло й одразу почуваєшся комфортно.

Світлана плете з дитинства. В’язати речі її навчила мама. Раніше багато плела для себе. Зараз з’явилася можливість застосувати свої вміння для допомоги війську.

“Раніше шкарпетки в’язала лише для дитини, але масштабувати досвід виявилося досить легко. Тож, коли мені запропонували в’язати шкарпетки для наших колег-газовиків, які зараз у ЗСУ, погодилася ділитися досвідом з іншими дівчатами”, — розповідає жінка.

Волонтери Косівської дільниці долучаються і до інших ініціатив: допомагають виготовляти окопні свічки, а також роблять консервації.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.