На Франківщині водій намагався дати хабар за їзду у нетверезому стані — поліція (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

5 тис. грн хабаря за нескладання адмінпротоколу пропонував поліцейському 22-річний водій у селищі Солотвин Івано-Франківської області.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінці поліції області.

У вихідні патрульні поліцейські зупинили водія Daewoo Nubira у Солотвині.

“Чоловік керував автівкою напідпитку. За нетверезу їзду інспектори склали на керманича адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП. У цей час правопорушник, щоб уникнути відповідальності, поклав готівку у розмірі 5 тис. грн до службового авто”, — йдеться у дописі.

На Франківщині водій намагався дати хабар за їзду у нетверезому стані — поліція
Фото: Facebook/Нацполіція Івано-Франківської області

Наразі чоловікові готують повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.