Шість вибухів: росія зі своєї території вгатила по Чернігівщині

Кримінал, Новини, Суспільство

Уранці 30 червня ворог з території рф тричі обстріляв Чернігівську область.

Вогонь росіяни відкрили між 10:27 та 10:35, повідомляє оперативне командування “Північ” у Telegram, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Було чути чотири вибухи поблизу населеного пункту Грем’яч. Вдруге у районі населеного пункту неподалік Грем’яча зафіксували ще два вибухи, імовірно зі ствольної артилерії. Три виходи та три приходи також ймовірно зі ствольної артилерії зафіксували і в районі населеного пункту Михальчича Слобода”, – ідеться у повідомленні.

В усіх випадках обстріли велися з території рф. Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформації наразі немає.

На прикордонні Чернігівської області зафіксували до 39 вибухів 28 червня. З 20:40-21:50 вогонь вели з території Брянської області Російської Федерації по населеному пункту Новгород-Сіверського району.

25 червня близко 5:00 росія завдала масованих ракетних ударів по селищу Десна на Чернігівщині. Країна-агресорка з літаків і землі з території Білорусі випустила 20 ракет. Попередньо, жертв не було.

Це вже другий удар по селищу після травневого. Попередній – ворог завдав вранці 17 травня. Він забрав життя 87 мирних жителів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.