“Молюся за мир”. Легендарний футболіст Кріштіану Роналду відреагував на аукціон від 14-річного франківця

ДІТИ, Новини, Політика, Суспільство

Футболку з автографом португальського футболіста, володаря “Золотого м’яча” Кріштіану Роналду, яку на продаж виставив 14-річний франківець Володимир Романчук, продали на аукціоні за 70 тис. гривень.

Усі гроші з продажу футболки спрямують на закупівлю медикаментів для військових на передовій, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

Легендарний футболіст запевнив, що молиться за мир в Україні

Відомий футболіст підписав футболку на матчі Португалія — Україна, який відбувся 22 березня 2019 року у Лісабоні. Стартова ціна лота становила 30 000 гривень.

Переможцем став Руслан Карий, який зараз мешкає в США, зі ставкою у 70 тис. гривень. Руслан є переможцем багатьох благодійних аукціонів на підтримку наших військових.

Як повідомили організатори благодійного аукціону, історія з футболкою дійшла до Кріштіану Роналду. Легендарний футболіст зазначив:

“Сподіваюся, що моя футболка з матчу з Україною в 2019-му допоможе молодим людям мати краще майбутнє. Хочу привітати Українську Асоціацію футболу з такою акцією. Молюся за мир”.

Усі кошти будуть перераховані Координаційному центру SaveUrkaineNow (SUN) та спрямовані на забезпечення батальйонів Прикарпаття на лінії фронту.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.