Україна не планує захоплення територій Росії під час війни – Резніков

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Першочерговими завданнями України у війні проти Росії є зупинення російської навали. Також це вихід в якнайшвидші терміни на лінії розмежування та адміністративну межу станом на 24 лютого. 

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на міністра оборони України Олексія Резнікова у Facebook. Під час поїздки у Брюссель Резніков розповів партнерам з країн-членів НАТО, які завдання ставить перед собою Україна у війні, яку розпочала РФ.

“Звернув увагу, що першочерговим завданням є зупинення російської навали, адже російські злочинці нищать усе на територіях, які їм вдається тимчасово захопити. Для цього нам потрібне швидке посилення за рахунок поставок артилерії, танків і бронетехніки, засобів ППО тощо. Завданням другого етапу є вихід у якомога швидші терміни на лінії розмежування та адміністративну межу станом на 24 лютого. Саме на цьому ми концентруємося”, – написав Резніков.

За словами міністра, глобальна мета України – це деокупація і реінтеграція всіх територій України у міжнародно визнаних кордонах. “Використовувати зброю для нападу на Росію чи захоплення її територій Україна не збирається. Ми не Росія. І наші партнери це розуміють. Нам не треба чужого. Ми захищаємо своє: життя наших людей, наші землі. Ми звільняємо вільну Україну від російської навали. Від вбивць, мародерів і ґвалтівників”, – зазначив Резніков.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.