Україні доведеться домовлятися з Росією, — Макрон

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Президент Франції вкотре повторив свою позицію, перебуваючи в Румунії, звідки, можливо, приїде в Київ разом із лідерами Німеччини й Італії.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Sky News.

Президент Франції Емманюель Макрон вкотре заявив, що владі України зрештою доведеться сісти за стіл переговорів із представниками Кремля, щоб домовлятися щодо мирного врегулювання війни. Таку заяву французький лідер зробив у Румунії, куди прибув на три дні, щоб зустрітися з французькими військовослужбовцями, дислокованими в межах спеціальної операції зі заспокоєння країн східного флангу НАТО.

Нагадаємо, що французький лідер може прибути в Україну та домовитися про постачання САУ Caesar. У коментарі для преси він зазначив, що “нічого не відкидає”, а уряд Франції вивчає можливість такого візиту.

Раніше повідомлялося, що Зеленський відповів Макрону на заяви про Росію. За словами українського президента, Україна не має наміру нікого принижувати, а просто відповість пропорційно.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.