В Україні арештували майно ексміністра часів Януковича на 650 мільйонів гривень

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Прокуратура арештувала 645 залізничних вагонів вартістю близько 650 мільйонів гривень. Вони належали родині колишнього міністра оборони України часів експрезидента Віктора Януковича.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням Офіс Генпрокурора України.

Експосадовця раніше було оголошено у розшук за державну зраду, ймовірно, ним є Павло Лєбєдєв. Арештоване майно передали до управління агенства з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

На теренах України низка підприємств має кінцевих бенефіціарних власників, якими є родина колишнього міністра оборони України (2012-2014 рр). Підприємства постачають та реалізують товари у Росії. Зокрема вони пов’язані з виробництвом обладнання для оборонно-промислового комплексу держави-агресора.

Прокуратура наклала арешт на інше майно цієї фінансово-промислової групи підприємств. Зокрема на 30 земельних ділянок та 30 об’єктів нерухомості. Серед останніх були шість цілісних майнових комплексів та корпоративні права 22 суб’єктів господарювання.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.