Ворог обстріляв прикордоння Чернігівщини з артилерії та мінометів

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Втрат серед особового складу і техніки немає.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням оперативне командування “Північ” повідомляє у Facebook.

Окупанти обстріляли з території Росії прикордонні населені пункти Чернігівської області з артилерії та мінометів.

“Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Чернігівської області з території РФ. З 07:20 до 07:40 спостерігачі зафіксували 11 вибухів (приходів) зі ствольної артилерії у напрямку Грем’яча”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що втрат серед особового складу і техніки немає. Інформація про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури не надходила.

Крім того, у напрямку населеного пункту Михальчина Слобода з 08:15 до 08:20 було зафіксовано 10 вибухів (приходів), ймовірно з міномету калібру 120 мм.

Втрат серед особового складу, місцевого населення та техніки немає. Пошкоджено нежитлову будівлю.

Нагадаємо, Чернігівська обласна прокуратура встановила і заочно повідомила про підозру в порушенні законів та звичаїв війни ще восьми військовослужбовцям збройних сил РФ. Протягом березня 2022 року вони насильно утримували в підвальному приміщенні школи в нелюдських умовах понад 300 місцевих мешканців, серед них – 77 дітей.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.