ЗСУ показали, що лишилося від росіян після зустрічі зі шведським гранатометом

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство
Протитанкові гранатомети допомагають нашим захисникам на передовій робити «смерть ворогам».

Українські військові продемонстрували ефективну роботу шведського протитанкового гранатомета АТ-4 – російська військова техніка буквально розлетілася на шматки після декількох пострілів. Відповідну інформацію опублікували на сторінці Управління стратегічних комунікацій ЗСУ, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

На кадрах видно, що від транспортного засобу окупантів залишилися тільки маленькі шматочки після зустрічі зі шведським гранатометом. Тільки каска окупанта якимось дивом вціліла – від самого вояка не залишилося взагалі нічого.

«Декілька пострілів зі шведського гранатомета АТ4 і російські окупанти перехотіли кудись йти. Скоріше правильніше буде сказати, що вони пішли в єдиному правильному напрямку», – йдеться у коментарі до відео.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, від початку повномасштабного вторгнення противник уже втратив 31 500 військових особового складу та 3 429 бойових броньованих машин. Найбільших втрат протягом минулої доби противник зазнав на Слов’янському напрямку.

Як відомо, триває 105-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти ведуть штурмові дії на Слов’янському напрямку, на Бахмутському напрямку противник збільшив інтенсивність застосування оперативно-тактичної та армійської авіації.Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.