Троє людей постраждали у ДТП із навчальним авто на Прикарпатті

Кримінал, Новини, Суспільство

Внаслідок автомобільної аварії в Івано-Франківській області травмувався троє людей, про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ .

ДТП сталася у селищі Брошнів-Осада. За даними поліції, 57-річний водій Volkswagen Golf не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із навчальним автомобілем ВАЗ під керуванням 19-річної дівчини. Внаслідок удару травми отримала водійка ВАЗ і двоє її пасажирів. Усіх трьох потерпілих доставили до лікарні.

Як у середу, 8 червня, повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, ДТП сталася у вівторок, 7 червня, у селищі Брошнів-Осада, що поблизу Калуша. Виклик про аварію поліцейські отримали близько 11:00.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.