Російський журналіст Невзоров підтвердив отримання українського громадянства

Новини, Політика, Суспільство

Невзоров висловив подяку тим “змученим, зневіреним, закривавленим людям України”, які дозволили йому зайняти серед них місце.

Про цее інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на його повідомлення на своєму каналі в Telegram.

Відомий російський опозиційний журналіст Олександр Невзоров підтвердив отримання українського громадянства.

“Про українське громадянство. Без зайвих слів. Все гранично просто. Що таке війна в Україні? (Якщо змити з події політичну і національну риторику). Це злочин. Є злочинець і є жертва злочину. Є вбивця і є той, кого він вбиває, або намагається вбити. Злочинець – Росія. Жертва – Україна. Це неможливо оскаржити або спростувати. Це факт. Ну, а далі кожен робить свій вибір: допомагати злочинцеві або рятувати його жертву”, – написав журналіст.

“Якби кожен з 140 мільйонів росіян затулив би собою поставлену до стінки Україну, то не було б ні Бучі, ні Маріуполя, не було б сотні тисяч трупів і тих мільйонів смертей, в які ще обійдеться затія божевільного диктатора”, – заявив він.

За його словами встати поруч з тим, кого розстрілюють, не завжди комфортно. Ймовірно, простіше встати в шеренгу розстрільників. Кожен сам робить свій вибір. Важливо розуміти, що третього варіанту не існує, впевнений Невзоров.

“Я встаю на бік жертви. Дуже вдячний тим змученим, зневіреним, закривавленим людям України, які дозволили мені зайняти серед них місце”, – додав Невзоров, коментуючи надання йому громадянства України.

Раніше в російських ЗМІ з’явилася інформація, що Невзоров разом зі своєю дружиною Лідією подав заявку на отримання українського громадянства.

Раніше Невзоров пояснив, за що Путін “мочить” українців.

Також УНІАН писав, що Олександр Невзоров сказав, коли доля Росії буде зовсім сумною.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.