ЗСУ на півдні України знищили близько 70 окупантів та понад 10 одиниць техніки

Кримінал, Новини, Суспільство

Українські військові на півдні України протягом доби 31 травня ліквідували близько 70 окупантів та понад 10 одиниць техніки. Також вони не допустили прориву ДРГ противника.

Про це йдеться у зведенні за добу від оперативного командування «Південь», інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Бабель.

«Загалом за добу виконанням вогневих завдань наші ракетно-артилерійські підрозділи і авіація завдали ворогу втрат, що складають: 70 рашистів, самохідну артустановку, 2 зенітних установки, 2 гаубиці «Мста-Б», 4 одиниці броньованої техніки та 5 — автомобільної. Також подавлено 2 командно-спостережних пункти батальйонних тактичних груп противника», — йдеться у повідомленні.

Крім цього, ДРГ росіян намагалася прорватися в тил українських військових у районі Добрянки на півночі Херсонської області, але її ліквідували.

Також російські війська підірвали мости через річку Інгулець в районі Давидового Броду та Великої Олександрівки, щоб сповільнити наступ українських сил.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.