Через проблеми з забезпеченням військові рф почали їсти собак – СБУ

Новини, Суспільство

російські військові, які дислокуються в тимчасово окупованій Херсонщині, почали їсти собак. Про це свідчить переписка військового рф, яку перехопила СБУ.

Служба безпеки опублікувала її на сторінці у Facebook, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на UA: Cуспільне мовлення.

російський військовий розповідає своєму другові, що все настільки погано, що доводиться їсти собак.

За його словами, у них немає харчів, тому що в армії відсутня логістика, і продукти не можуть доставити. Щоб розжитися продуктами, військовий рф просить позичити грошей

“Це різко контрастує з “переможною” картинкою, яку транслюють на російському телебаченні. Тож на здивовану ремарку друга, що у них ЗМІ малюють лише перемоги, відповідає просто: Пусть сюда идут и рисуют”, –  йдеться у повідомлені СБУ.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.