Зеленський: Україна просить далекобійну зброю, щоб захиститися, а не атакувати територію росії

Новини, Політика, Суспільство

Заклики України надати зброю далекої  дальності   спрямовані на захист території України, а не атаку території росії, як вона зробила з Україною.

Про це президент Володимир Зеленський в Newsmax, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

 “Нас не цікавить, що відбувається у росії… Нас цікавить лише наша власна територія в Україні”.

Зеленський сказав, що “з деякими територіями є деякі складнощі, є деякі деталі, але всі ці складності їх можна було б обговорити, і ці обговорення були б необхідні, щоб зупинити війну”.

Зазначається, що переговори можуть бути, але   має бути готовність із боку росії вести ці переговори.  За словами Зеленського, “якщо йдеться про ультиматуми і “ви повинні поступитися третиною своєї території, і ми дамо вам спокій і залишимо в живих” — це не те, про що ми можемо домовитися”.

Зеленський сказав, що зрештою, росія вичерпає бажання продовжувати бойові дії в південних і східних регіонах, оскільки світ об’єднується навколо українського суверенітету.

Крім того, наратив про те, що сусідні країни не повинні вступати до НАТО — це програшна битва для росії та її президента володимира путіна.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.