Головною ціллю рф є встановлення повного контролю над Донбасом. Бої на сході досягли максимальної інтенсивності, – Мотузяник

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

росія продовжує вести наступальні дії на сході України. Головною ціллю москви є встановлення повного контролю над Донецькою й Луганською областями.

Про це повідомив сьогодні на брифінгу спікер Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ із посиланням на РБК-Україна.

За його словами, наразі росія планує:

  • взяти під повний контроль Донецьку й Луганські області;
  • забезпечити стійкий сухопутний коридор між Ростовською областю й тимчасово окупованим Кримом;
  • блокувати морські комунікації України у північно-західній частині Чорного моря.

За словами Мотузяника, сьогоднішні бої на сході досягли максимальної інтенсивності.

“російські окупаційні війська ведуть вогонь вздовж усієї лінії бойового зіткнення і також намагаються бити вглибину нашої оборони. Одночасно з цим, здійснюється штурм на декількох напрямках. Найзапекліші бої точаться на Сєверодонецькому, Бахмутському і Курахівському напрямках”, – додав речник.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.