У поліції розповіли подробиці смертельної аварії на Франківщині (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

30 травня близько 6 години на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію з постраждалими в селі Старуня, що на Богородчанщині. На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та рятувальники.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

Поліцейські встановили, що 19-річний водій, мешканець Богородчанської територіальної громади, керуючи автомобілем BMW, рухаючись автодорогою сполученням Н-09 «Мукачево-Львів», не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням і виїхав за межі проїзної частини дороги. Відтак в’їхав у відбійник.
У результаті ДТП водій легковика від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні Богородчанської ЦРЛ.
На момент аварії у салоні автівки пасажирів не було.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу Украї ни. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілогою.

На зображенні може бути: автомобіль та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, дерево та дорога

На зображенні може бути: дорога

На зображенні може бути: автомобіль та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, дерево та дорога

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.