Міністру агрополітики призначили трьох заступників

Економіка, Новини, Суспільство

Кабінет Міністрів України призначив Дениса Башлика заступником міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення  у Facebook сторінці .

«Щодня в Україні відбувається багато змін, відкриваються великі можливості. Але однією з найбільш перспективних сфер сьогодні лишається саме аграрний сектор. І для того, аби правильно працювати з даними, впроваджувати високоякісні інноваційні рішення, підвищити ефективність та доступність цієї галузі — я доєднався до команди Міністерства аграрної політики як заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації», — написав він.

Крім того, представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук у своєму Telegram-каналі повідомив, що заступниками міністра аграрної політики та продовольства також призначено Віталія Головню та Маркіяна Дмитрасевича.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.