На Запоріжжі ЗСУ відтіснили ворога

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство
Українські військові покращили своє тактичне положення на Півдні.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення на сторінці Сил оборони Запорізького краю у фейсбуці.

За словами полковника Руслана Ткачука, воїнам Збройних сил України вдалося відкинути сили окупантів та укріпитися на околицях села Новодарівка.

“Наші захисники покращили своє тактичне положення: відтіснивши ворога, зайняли позиції на околиці Новодарівки”, – зазначив Ткачук.

Він також додав, що підрозділи Запорізької окремої бригади територіальної оборони ведуть оборонні дії по всій довжині фронту, завдаючи втрат російським загарбникам. Зокрема, лише протягом минулої доби, 26 травня, Сили оборони ліквідували 26 бійців росармії та поранили понад 50 окупантів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.