В Україні заговорили про скасування комендантської години: як буде насправді

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Комендантська година, яка діє під час війни України з російськими окупантами, у нічний час, допомагає виявляти диверсантів і контролювати ситуацію. Скасовувати це обмеження зараз не планується, оскільки небезпека не минула.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.

Він уточнив, що комендантська година повністю себе виправдала і допомагає запобігти проникненню диверсантів, зокрема в центральні та західні регіони України.

Тому моє особисте бачення, що ми ще маємо певний час жити з комендантською годиною. І не треба ним нехтувати: це те, що дає правоохоронцям можливість спостерігати за групами, які є і привертають увагу“, – зазначив Монастирський.

Міністр наголосив, що зараз рано говорити про повну скасування комендантської години, навіть на території, де не ведуться бойові дії, тому що зберігається небезпека.

Раніше “Апостроф” розповідав, як колишній командувач армії США в Європі генерал Бен Ходжес оцінює терміни завершення війни в Україні.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.