Прикарпатські енергетики перерахували майже півтора мільйона гривень для ЗСУ

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Прикарпатські енергетики перерахували у травні майже півтора мільйона гривень одноденного заробітку на потреби Збройних сил України. Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт “Прикарпаттяобленерго”.

Ініціативу “Одноденний заробіток — на армію” на підприємстві започаткували на прохання працівників у межах партнерства з координаційним центром Save Ukraine Now, що підтримує батальйони з Прикарпаття на передовій.

“Ми розуміємо, що зараз важлива кожна гривня. На численні прохання колег запустили можливість допомоги ЗСУ через платформу Save Ukraine Now. Тепер кожен працівник може за власним бажанням щомісяця перерахувати свою денну заробітну плату для військових з Прикарпаття”, — цитують на сайті голову профкому “Прикарпаттяобленерго” Ольгу Тишко.

Енергетики пишуть, що за неповний тиждень ініціативи 1 882 працівники компанії написали заяви з проханням перерахувати їхній денний заробіток для допомоги новоствореним батальйонам Прикарпаття, де зараз проходять службу і працівники компанії, і рідні, близькі, друзі, сусіди, які добровільно пішли на фронт.

Що відомо

Координаційний центр забезпечення спротиву Save Ukraine Now створили Івано-Франківська міська рада, громадська спілка “Бізнес Асоціація Івано-Франківська”, територіальна оборона ЗСУ в Івано-Франківську, благодійна організація “Тепле Місто”, інноваційний центр Промприлад. Реновація, Франківський драмтеатр. Центр працює для того, щоб забезпечувати потреби бійців тероборони міста та області, ЗСУ.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.