У Франківську бізнес відновився на 95%, а з “гарячих точок” переїхали 43 підприємства — Марцінків

Економіка, Новини, Суспільство

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив про позитивну динаміку відновлення місцевого бізнесу, а також про вимушений переїзд 43 підприємств з інших міст.

Про це мер повідомив в етері радіо “Західний полюс” 12 травня, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ” Галку“.

“Ми бачимо це (відновлення бізнесу – ред.) по сплаті податків. Можемо сказати, що на 95%, а може навіть більше, бізнес відновив свої темпи, порівнюючи із довоєнним часом. Це позитив, адже місто повертається до життя, це робочі місця тощо”, – каже Марцінків.

Міський голова додав, до Франківська переїхали 43 підприємства з інших міст.

“Це різного характеру підприємства. Вони запрацювали на виробничих площах діючих підприємств або кооперуються з нашими підприємствами”, – додав Марцінків.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.