“Припиніть жорстоку війну”: Джилл Байден звернулася до путіна після візиту в Україну

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Вона описує українок, як відважних та сильних духом жінок

Перша леді США Джилл Байден звернулася до володимира путіна з проханням припинити війну, після візиту в Україну.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням  на текст колонки Джилл Байден,що опублікувало видання CNN.

Змінилася після візиту в Україну

За її словами, після візиту в Україну вона змінилася. Її вразили історії українських жінок, які були змушені тікати від війни, рятуючи своїх дітей. Вона описує українок, як відважних та сильних духом жінок.

Сльози матерів застигають укуточках їхніх очей, наче вони ледве можуть стримати скорботу. Вони хапають дітей заруки читоркаються їхнього волосся, ніби боячись втратити фізичний зв’язок. Їхні обличчя сміливі, але їхні емоції відбиваються всутулих плечах, внервозності тіл“, – пише Джилл Байден.

Також її налякали розповіді українок, які побачили всі жахи війни.

Молода мати, зякою мизустрілися вукраїнському Ужгороді, розповіла, щоколи вона із сім’єю вирушала напошуки їжі, російські солдати розстрілювали черги людей, щочекали нашматок хліба. Ці українські матері були вдячні жителям Румунії таСловаччини за їхню підтримку“, – додала Перша леді США.

Також Джилл Байден розповіла про Олену Зеленську, яка залишила своє сховище та дітей, аби зустрітися із нею.

Вона не просила вмене ані їжі, ані одягу, ані зброї. Вона попросила мене допомогти їй забезпечити психологічну допомогу всім тим, хто страждає від наслідків безглуздої тажорстокої війни Володимира Путіна. Вона розповіла мені про згвалтування жінок та дітей, а також про багатьох дітей, на очах яких розстрілювали та вбивали людей, спалювали їхні будинки“, – додає дружина президента США.

Останній рядок колонки Джилл Байден – звернення до путіна.

Пане путін, будь ласка, припиніть цю безглузду та жорстоку війну“, – написала Байден.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.