“Київ залишається головною ціллю путіна, повертатися туди небезпечно” — Кличко в інтерв’ю CNN

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Кличко заявив, що повернутися додому може кожен, проте це великий ризик

Мер Києва Віталій Кличко застерігає українців не поспішати з поверненням у місто, оскільки там досі небезпечно.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на інтерв’ю CNN.

“Я розумію, що кияни хочуть додому”

Віталій Кличко заявив, що путін досі не позбувся мрії захопити Київ та інші великі міста України. Тож киянам не радять поспішати з поверненням додому.

Більш того, мер Києва заявив, що наразі в Україні жоден населений пункт не може бути безпечним, осільки росія продовжує вести жорстоку війну проти України та щодня обстрілює різні області та міста.

Втім, як зазначив Кличко, заборони на повернення додому для киян не має, проте, якщо люди приймуть таке рішення, вони робитимуть це на власний ризик.

Новини Києва

  • У Генштабі вважають, що захоплення території центральної України та Києва, ймовірно, залишається у планах росії. Крім цого, ворог створити нове державне утворення та включити його до складу рф.
  • Оголошене голосування за перейменування станцій підземки Києва викликало жваву активність киян. Втім не всі задоволенні результатами онлайн-голосування, бо і варіантів запропонували аж 19 тисяч!Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

    Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.