Україну накриють дощі: де чекати на опади (карта)

Новини, погода, Суспільство

Найближчими днями в Україні місцями очікується до +22, водночас синоптики попереджають про дощі та заморозки у низці областей.

Погода в Україні 5 травня

5 травня у Карпатах та Криму вдень місцями невеликий дощ, гроза. На решті території України без опадів. Вітер північно-східний, на заході східний, 5-10 м/с.

Погода в Україні 6 травня

6 травня в Україні в більшості областей вночі від +3 до +5, вдень від +14 до +17, в Одеській області та у Криму вночі від +6 до +9, вдень від +15 до +17, у західних областях вночі від +4 до +10, вдень від +18 до +22. У Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях вдень очікуються дощі та грози. У решті областей без опадів.

Погода в Україні 7 травня

У Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Житомирській областях вдень та вночі очікуються дощі та грози. У решті областей без опадів. Вітер 3-8 м/с.

Температура повітря вночі від +3 до +10, вдень від +15 до +20. У всіх областях, крім Закарпатської та Івано-Франківської, надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Погода в Україні 8 травня

У Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Житомирській областях вдень та вночі, у Київській, Вінницькій та Чернігівській вдень очікуються дощі та грози. У решті областей без опадів.

Температура повітря вночі від +5 до +10, вдень від +15 до +20. Вітер 5-10 м/с.

Погода в Україні 9 травня

9 травня у багатьох областях очікуються опади:

  • у Сумській та Чернівецькій областях – вдень та вночі дощі;
  • на Закарпатті та в Івано-Франківській – вдень дощ;
  • у Львівській, Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській – вдень та вночі дощі та грози;
  • у Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій та Луганській – вдень дощі та грози.

Температура повітря вночі від +7 до +10, вдень від +13 до +19. Вітер 5-10 м/с.

Нагадаємо, раніше Realist.online опублікував місячний посівний календар на травень 2022: коли саджати овочі та квіти.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.