Україна не погодиться на заморожений конфлікт із росією – Зеленський

Кримінал, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не піде на «заморожування» конфлікту з росією.

Пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на висловлене переконання Володимира Зеленськоговін  під час звернення до саміту ради директорів Wall Street Journal у Лондоні.

«Ми не підемо на заморожений конфлікт. Я прийшов у президенти, коли був Мінськ-1, Мінськ-2. Були документи, які були порушені, тому я можу сказати, що вони не були серйозними. Проте на папері були домовленості. То був заморожений конфлікт. Я проти цього. Такого документа ми точно не матимемо», – запевнив Зеленський.

Раніше Володимир Зеленський заявив, що Україна не розмінюватиме територію на мирний договір із росією. Президент упевнений, що кремль все одно не зупиниться, і Україна має намір повернути усі окуповані території.

Нагадаємо, глава держави також вважає, що ризики повного припинення переговорів із росією наразі вкрай високі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.