Канада запроваджує санкції проти 33 компаній з оборонного сектору РФ

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Ці компанії надавали пряму або опосередковану підтримку російським військовим, а тому є співучасниками безглуздої війни Путіна в Україні.

Канада запроваджує санкції проти 33 компаній з російського оборонного сектору.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення на сайті уряду Канади.

Зокрема, міністр закордонних справ Канади Мелані Жолі сьогодні оголосила про застосування нових санкцій відповідно до положень про спеціальні економічні заходи у відповідь на незаконне і невиправдане вторгнення Росії в Україну.

Нові заходи запроваджують обмеження стосовно 33 компаній з російського оборонного сектору. Ці компанії надавали пряму або опосередковану підтримку російським військовим, і тому є “співучасниками безглуздої війни президента Володимира Путіна в Україні, яка принесла біль і страждання”.

Зазначається, що оскільки світ реагує на жахливі події у Бучі та в усій Україні, ці заходи слугують нагадуванням, що Канада буде лідером у притягненні Путіна і його посібників до відповідальності за їхні жахливі, незаконні і невиправдані дії.

Крім того, наголошується, що Канада використає кожний наявний інструмент, аби порушення міжнародного права в Україні були повністю розслідувані.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.