У Мадриді вулицю біля посольства росії перейменують на “Буча” або “Ірпінь”

Новини, Політика, Суспільство

У Мадриді вулицю біля посольства росії перейменують на “Буча” або “Ірпінь”

А вулиці “Росія” та “Санкт-Петербург” можуть перейменувати на “Київ” та “Маріуполь” відповідно.

Відповідної домовленості досяг посол України в Іспанії Сергій Погорельцев під час зустрічі з мером Мадрида Хосе Луісом Мартінесом Альмейдою, про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Під час зустрічі мером була підтримана ідея надання одній з вулиць біля посольства рф назви “Буча” або “Ірпінь”, а також перейменування вулиць “Росія” та “Санкт-Петербург” на “Київ” та “Маріуполь” відповідно.

Іспанській стороні була висловлена вдячність за підтримку, яку надає місто українцям, які прибули до Мадриду та сприяння в організації збору та доправлення до України гуманітарної допомоги.

Крім того, було обговорено низку конкретних питань щодо розвитку подальшої співпраці. Очільнику міста була висловлена вдячність за позбавлення путіна почесної відзнаки володаря «Золотого ключа Мадрида».

Мер міста побажав Україні швидкої перемоги та повернення до мирного життя, повідомляє Фейсбук-сторінка українського посольства в Мадриді.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.