У Франківську “БУР” шукає волонтерів для облаштування житла для переселенців (фото)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську проведуть “БУР-табір” для облаштування комфортного житла для сімей з дітьми, що були змушені покинути свої домівки. Представники програми “Будуємо Україну Разом”, які є організаторами табору, просять долучатися до ініціативи жителів Івано-Франківська та інших міст.

Про це Суспільне повідомила пресслужба “БУРу”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Роботи з впорядкування домівки планують провести з 11 до 21 травня.

“Івано-Франківськ — одне з перших міст, яке відвідає у цьому році благодійна організація. Окрім постачання гуманітарної допомоги, евакуації цивільних, “БУР” також займається облаштуванням житла для вимушено переміщених людей. Розпочинаючи із західної частини нашої країни, “БУР” планує рухатися на схід, поступово відбудовуючи Україну — там, де це стає безпечно”, — йдеться у повідомленні.

В Івано-Франківську під час БУР-табору облаштовуватимуть житло для переселенцівФото: БУР

Учасники одного з таборів

Щоб приєднатися до “БУР-табору”, потрібно бути старшим за 18 років, прагнути допомагати та заповнити анкету за цим посиланням.

Проживання, харчування та вартість доїзду (за наявності квитка) беруть на себе організатори, повідомляють в організації.

Партнерами табору є урбаністична лабораторія “METALAB” та “Дом 4824”.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.