У Львові для переселенців розгортають контейнерне містечко

Новини, Політика, Суспільство

У Львові розпочалося облаштування першого контейнерного містечка для переселенців. Воно зможе прийняти понад 350 осіб.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ,  з посиланням на повідомлення повідомляння у Telegram мер Львова Андрій Садовий.

“Сьогодні починаємо облаштовувати перше контейнерне містечко для тимчасово перебування українців, які змушені евакуюватись із гарячих точок. Це 88 житлових контейнерів, у яких зможуть жити понад 350 людей.
В одному будиночку можуть жити 2-4 людини. Всередині є все необхідне – меблі, світло, тепло. Санвузли та їдальня розташовані на території містечка”, – зазначив він.

Він також уточнив, що житлові контейнери надала Польща, а на території Львова буде декілька таких містечок.

“Дякуємо за цю важливу допомогу Уряду Республіки Польща! Також подяка міністру регіонального розвитку громад та територій Олексію Чернишову. На території Львівської громади буде розміщено декілька таких містечок. Всі деталі згодом”, – зазначив Садовий.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.