На час дії воєнного стану перебіг строків, пов’язаних з охороною прав інтелектуальної власності, зупинено

Новини, Політика, Суспільство

1 квітня Верховна Рада ухвалила Закон «Про захист інтересів осіб у сфері інтелектуальної власності у період дії воєнного стану».

1 квітня Верховна Рада ухвалила Закон (проєкт № 7228) «Про захист інтересів осіб у сфері інтелектуальної власності у період дії воєнного стану», про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.  з посиланням на  Юрліга

Мета документа – посилити захист інтересів осіб у сфері інтелектуальної власності в період дії воєнного стану.

Закон передбачає:

  • зупинення під час дії воєнного стану перебігу строків, пов’язаних з охороною прав інтелектуальної власності;

  • зупинення строків щодо процедур набуття цих прав, визначених спеціальними законами України у сфері інтелектуальної власності та підзаконними актами;

  • можливість уповноваженим особам подати необхідні документи (заяви, клопотання, заперечення, відповіді тощо) протягом дев’яноста днів, від дня скасування воєнного стану, без сплати збору за продовження, подовження чи поновлення відповідних строків.

    Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

    Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.