За три-чотири дні окупанти наступатимуть на Луганщину – Гайдай

Новини, Політика, Суспільство

Росія продовжує стягування техніки та окупантів на Луганський напрямок. За три-чотири дні загарбники будуть наступати.

Про це заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай 6 квітня, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

 “Я думаю, вони планують завершити підвіз усіх резервів і упродовж навіть не тижня, а за два-три дні будуть намагатися здійснювати наступ”, – сказав Гайдай.

За його словами, 60% Рубіжного зараз контролюють загарбники, 40% – українські захисники. Усі спроби просунутися далі у місто для окупантів обертаються втратами.

“Нічого у них (рашистів. – Gazeta.ua) не виходить. Втрачають лише техніку – танки, БТР. Десятки загиблих у них”, – додав Гайдай.

Він запевнив, що українські бійці готові зустрічати непроханих відвідувачів Луганщини

“Командувач Збройних сил України бачить всю ситуацію. Ми розуміємо плани ворога. І, відповідно, готуємося. Усі наші захисники дуже мотивовані. Є з чим захищати. Приклади тому і підбита техніка, і збиті літаки, і десятки загиблих ворог кожної атаки”, – сказав Гайдай.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.