ЄС готує п’ятий пакет санкцій проти РФ: розмова Кулеби з Ле Дріаном

Новини, Політика, Суспільство

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорив зі своїм французьким колегою Жаном-Ів Ле Дріаном підготовку п’ятого пакету санкцій Євросоюзу проти Російської Федерації.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  “Європейська правда”.

“У телефонній розмові з Жаном-Ів Ле Дріаном я подякував Франції за гуманітарну та фінансову підтримку України. Ми обговорили підготовку п’ятого пакету санкцій ЄС щодо Росії. Росія продовжує бомбардувати українські міста та вбивати мирних жителів, тому санкції мають ще більше посилитися”, – написав Кулеба у Twitter.

Президент Литви Гітанас Науседа заявив раніше, що п‘ятий пакет санкцій повинен завдати максимального удару по кремлівському режиму.

Як повідомлялося, європейські країни з метою посилення санкцій проти Росії розглядають можливість розширення обмежень на більшу кількість банків, запровадження санкцій проти додаткових членів сімей олігархів та посилення обмеження використання криптовалют для ухилення від санкцій.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.