Поліція спіймала за добу 5 диверсантів у трьох областях України: де саме затримали зрадників

Кримінал, Новини, Політика

Усіх затриманих передали СБУ для подальших перевірок.

Впродовж 28 березня правоохоронці затримали 5 диверсантів, які збирали інформацію для російських окупантів та підтримували ворога.

Інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням голова Нацполіції Ігор Клименко.

У Кіровоградській області під час перевірки поліцейські виявили у телефоні місцевого мешканця переписку щодо місць ураження ракетами різних об’єктів в Україні та фото топографічних карт місцевості міста Кропивницького та його околиць.

На Львівщині поліція затримала уродженця Сімферополя, причетного до диверсійної та деструктивної діяльності на території області.

У Дніпропетровській області поліцейські виявили трьох громадян, які збирали фотографії будівель, споруд, блок-постів, волонтерських центрів, комунікували через месенджери з представниками країни-агресора.

Усіх затриманих передали СБУ для подальших перевірок.

Загалом від початку повномасштабної війни, яку розв’язала Росія, на території України поліцейські викрили 486 осіб, причетних до диверсійної діяльності.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.