Війська Російської Федерації дійсно планують найближчим часом здійснити наступ на Київ, однак це не можна назвати несподіванкою

Новини, Політика

Планують найближчим часом здійснити наступ на Київ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з повідомленням на ефір UA:Разом , коментуючи інформацію про загрозу масованого наступу на Київ найближчим часом – заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

«Хочу всім сказати, що наш Генеральний штаб найбільше поінформований в цій країні і 24/7 інформація постійно з усіх джерел стікається і обробляється. Зараз дуже багато громадян пишуть, в тому числі і мені, що відбувається. Знайте, що всю цю інформацію ми опрацьовуємо, її перевіряють. Тому ми дякуємо всім небайдужим, хто пише. Ми все це обробляємо. І дійсно інформація щодо Києва регулярно надходить, що саме на Київ будуть здійснюватися атаки. Це не несподіванка. Ми розуміємо, що ключова ціль – це Київ. І Київ сьогодні в надійній обороні, сьогодні величезна кількість тероборони й інші підрозділи Збройних сил боронять Київ», – наголосила Маляр.

Вона відзначила, що всі дорослі люди і розуміють складність ситуації.

«Так, нам буде важко, але ми однозначно вистоїмо в цій боротьбі. На нашому боці правда і ми воюємо за свою землю. Нам нема куди відступати, у нас одна країна», – наголосила Маляр.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 7 березня Збройні сили України знищили 11 тисяч особового складу російських військ, 290 танків, 46 літаків та 68 гвинтокрилів.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.