Пєсков заявив, що Росія може припинити війну проти України будь-якої миті, але є умова

Новини, Політика

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що РФ може припинити війну проти України будь-якої миті. Але Кремль має умови, які, як хочуть росіяни, має виконати Київ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на видання “РІА – Новини”. Зокрема, за словами Пєскова, Україна “має визнати тимчасово окупований Крим російським, а також незалежність так званих ДНР та ЛНР”.

Зазначимо, що міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров 2 березня озвучив схожі вимоги, які Росія висуває до України. Дослівно:

“Крим – це тема, яка не обговорюється. Крим – це частина Росії”.

“Визнання Донецької, Луганської народних республік у межах Донецької та Луганської областей”.

“Демілітаризація, яка повинна мати параметри. Їх ще належить узгодити. Там не повинно бути взагалі жодних озброєнь, які можуть загрожувати безпеці Російської Федерації”.

“Денацифікація. Так само, як фашистська Німеччина була піддана такій процедурі”.

Про цьому щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на джерело OBOZREVATEL в Офісі президента України наголосило, що жодних ультиматумів не розглядається, як і повідомляла що у понеділок, 7 березня, о 16.00 за київським часом має розпочатися третій раунд переговорів між Україною та Росією. Російська делегація вже прибула до Білорусі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.