Розпустити Івано-Франківський адміністративний суд. Звернення до президента України (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Трудовий колектив ДП Український  державний конструкторсько – технологічний інститут транспорту АПК України та громадські активісти Прикарпаття записали відеозвернення до президента України Володимира Зеленського.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У зверненні відомий громадський активіст, 1 – й заступник директора УДКТІагротранс Ростислав Гудзінський та юрисконсул ДП Володимир Родчук висловили рішучу підтримку президенту України щодо ліквідації злощасного Окружного адміністративного суду у місті Києві, який на догоду країні агресору та окупанту – Росії прийняв рішення щодо перейменування у місті Києві, проспекту ім. Степана Бандери на «Московський».

також читати: Адміністративний суд незаконно заволодів приміщенням УДКТІагротран, люди викинуті на вулицю (відео+фото)

Ростислав Гудзінський та Володимир Родчук в емоційні формі нагадали суспільству та українській владі, що Окружні адміністративні суди в Україні були створені на догоду рему Януковича, активно підігрували державним злочинцям щодо репресій відносно учасників Майдану та Революції Гідності по всій Україні, у тому числі і в м. Івано-Франківську.

також читати: Івано-Франківський окружний адміністративний суд, який захопив приміщення УДКТІагротранс хоче будувати житловий будинок? (відео+документ)

В 2016 році Івано-Франківський окружний адміністративний суд за попередньою змовою з вищими посадовими особами України, Судової адміністрації України за допомогою членів ОЗГ, забудовників та осіб із тимчасово окупованих територій Донбасу за підробленими документами та печаткою інституту незаконно заволодів майновим комплексом ДП УДКТІакгротранс. У подальшому представники адміністративного суду зламавши замки в службових приміщеннях інституту викрали майно державного підприємства, службову та кадрову документацію, бухгалтерські обліки та архіви.

також читати: ОБСЄ шоковане цинічним порушенням прав людини в Івано-Франківську (відео)

В даний час у зв’язку із наполегливою т принциповою позицією трудового колективу УДКТІагротрас в ДБР та поліції розслідується близько десяти кримінальних проваджень, які доводять злочини вчинені посадовими особами Окружного адміністративного суду та інших осіб щодо доведення до банкрутства з метою подальшого заволодіння майновим комплексом унікального державного підприємства.

також читати: Прокуратура Івано-Франківської області намагається укрити резонансні злочини вчинені топ-корупціонерами України? (відео)

1-й заступник директора УДКТІагротранс Ростислав Гудзінський викриваючи злочинну сутність закликав президента України не зупинятися і ліквідувати  Івано-Франківський окружний адміністративний суд, мотивуючи це тим, що так, як із людьми – українцями поступив цей суд, можуть діяти тільки злочинці, вороги та окупанти!

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.