Прокуратура Івано-Франківської області намагається укрити резонансні злочини вчинені топ-корупціонерами України? (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

У 2016 році за підробленими документами вищими посадовими особами Кабінету міністрів за участю посадових осіб Міністерства АПК, Івано-Франківського окружного адміністративного суду та підставного директора Валерія Горлова мешканця ОРДЛО в місті Івано-Франківську за адресою вул. Незалежності, 46 було захоплено державне підприємство УДКТІагротранс.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Люди, які стали заручниками топ -корупціонерів України не бажають повернення вкраденого підприємства, вони просять лишень розрахувати їх з роботи, виплатити зарплату, дати можливість працевлаштуватись на іншу роботу та оформити пенсію.

Ростислав Гудзінський з приводу незаконної передачі матеріалів кримінального провадження № 62020140000001182 від 05 жовтня 2020 року стосовно топ – чиновників України, представників Судової адміністрації та членів ОЗГ із міжнародними зв’язками з ДБР до поліції поспілкувався із прокурором Івано-Франківської обласної прокуратури Валентиною Чугуновою.

На прес-конференції керівника Івано-Франківської обласної прокуратури Романа Хими 23 лютого, представники УДКТІагротранс задали питання щодо можливого укриття резонансних злочинів щодо незаконного відчуження майна державного підприємства, посадових злочинів вчинених топ – чиновниками України, судової адміністрації та особами з окупованих ОРДЛО, порушення процесуального законодавства, затягування розслідування без проведення будь-яких слідчих дій та процесуальних вказівок протягом більше п’яти місяців та незаконного визначення працівниками прокуратури підслідності у резонансному кримінальному проваджені за поліцією.

Нажаль Роман Хима так і не зміг дати чіткої відповіді чому працівники прокуратури порушують кримінально-процесуальне законодавство України.

У зв’язку із очевидним порушенням КПК України, прокурором Валентиною Чугуновою, Ростислав Гудзінський звернувся із клопотанням до слідчої Івано-Франківської поліції Наталії Цюцюри про зміну підслідності по кримінальному провадженню.

25 лютого Ростислав Гудзінський отримав проміжну відповідь від слідчої Наталії Цюцюри на клопотання, про те що справа нею скерована до Івано-Франківської місцевої прокуратури.

26 лютого прокурор Івано-Франківської місцевої прокуратури Сергій Кулявий, який отримав клопотання Ростислава Гудзінського не прийняв процесуальне рішення, а безпідставно переслав його назад слідчій поліції Наталії Цюцюрі. Отже правоохоронці грають у так званий «пін-понг», що є грубим порушенням КПК України.

Отже як ми бачимо незважаючи на те, що всі керівники правоохоронних органів, поліції та прокуратури розуміють, що резонансні злочини вчинені топ – чиновниками Кабміну, Судової адміністрації, Івано-Франківського адміністративного окружного суду, активними членами ОЗГ із зв’язками з терористичними організаціями ДНР та ЛНР, корупційно – вмотивовані працівники правоохоронних органів намагаються зупинити їх розслідування з метою подальшого укриття.

На працівників УДКТІагротранс та незалежну газету Голос ІФ зі сторони корумпованих чиновників, представників правоохоронних органів та криміналітету чиниться тиск, лунають погрози, рупор ОЗГ звертається із наклепницькими заявами відносно 1-го заступника директора УДКТІагротранс Ростислава Гудзінського до різних інстанцій, злочинці проникають в автомобіль юрисконсульта.

У зв’язку із цими злочинами відносно працівників УДКТІагротранс та газети Голос ІФ ми за захистом звернулися до спеціальних служб, Офісу президента України, ОБСЄ та інших міжнародних організацій, посольства США та Великої Британії, тощо.

Поліцію та СБУ ми просимо взяти на контроль розслідування резонансних справ, забезпечити охорону працівників УДКТІагротанс, життю і здоров’ю яких загрожує реальна небезпека зі сторони злочинців.

Трудовий колектив УДКТІ агротранс висловлює щиру подяку ОБСЄ, тимчасово повіреному у справах США в Україні Крістіні Квін та представниками Офісу президента України, які взяли на контроль розслідування зухвалих злочинів в проти держави України та простих людей вчинених топ- корупціонерами у спілці із активними членами ОЗГ.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.